Samsung Galaxy S4 vagy Sony Xperia Z?
Z hogyha 1 jól összerakott, jó anyaghasználattal, egy szép strapabíró telót szeretnél.
S4 ha a csúcshardver számít, és villogni is alkalmas telót szeretnél.
Ez most vicc?! Szarszungot hasonlítotok össze szony-val?
csak halkan megjegyzem a szony 100-szor minőségibb mind anyaghasználatban mind hardverben.Én a helyetekben s4-et nem vennék mert hogy képzelik a tervezők,hogy egy 4 magos 1.9 megaherces 2 giga ramos atomerőműt csinálnak és egy kínai játékhoz hasonló anyaghasználatot kap.tiszta szégyen.és higgyétek el egy z-vel százsor jobban lehet villogni mint egy s4-el
Köszönjük a megrendítően elfogult választ :)
Vegyél vízálló telefont, merülj le, és használd :)
Attól függ, hogy mire használod? Ha strapabíróbbat akarsz, akkor megveszed a Sony-t, ha mulitmédiás-játékok tömkelegét zabáló felhasználó vagy akkor az S4...
(Előzőnek: Az S-szériára egyébként is ajánlott valami tok, mert elég vékonyak, nincs rajtuk fogás. Azt meg már te döntöd el, hogy milyen minőségűt veszel... Illetve. volt már a kezedben valaha is S4? Nem, akkor miről beszélünk? Én Sony-ról váltottam, és hidd nekem, hogy ég és föld.
Illetve... GG2-es üveget próbáltál már megkarcolni?
A HW-ről. Mitől is lesz minőségibb? Azt is ázsiában pakolják össze, csak éppen Ennyit a komolyan alátámasztott érveidről...)
Komolyan mondom ezek a mai Sonysták rosszabbak az ájfonosoknál
:-DD
Amúgy mind2 jó teló csak attól függ h mik az igényeid és h mire használnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!