Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonos fülhallgató iPod...

Telefonos fülhallgató iPod Nano 5g-be?

Figyelt kérdés
Apple Earpodsra nincs pénzem. De az alap Apple füles szar. Nekem van egy nagyon jó, agybadugós Nokia fülesem (Nokia N8-hoz volt elvileg), de az sziszeg, ha bedugom, vagyis nem jó bele. Próbáltam már jack hosszabítóval is, de az sem oldotta meg.

2013. szept. 27. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A nokiás headsetek, főleg az ilyen távirányítósak eléggé kényesek. anno én is n8-ról váltottam egy samsungra, és ott sem volt tökéletes. le fognak hurrogni, de én nem vagyok az a nagyon kényesfülű, egy 200 Ft-os agybadugós fülesem van, ebay-ről rendeltem, és semmi bajom nincs vele. arra az 1-2 max 3 órára, amennyire használom, egészen elfogadható.
2013. szept. 28. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a jack kimeneten ált két csík látható látható (fekete), de ezen 3 van és anno volt egy ilyen fülesem, ami ugyanígy nézett ki és ugyanaz volt a baja. Lehet ezzel valamit csinálni? Ha nem dugom be teljesen szól szépen a zene.
2013. szept. 28. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
nem nagyon, csak amit mondassz, hogy nem dugod be teljesen. másik is ilyen távirányítós volt? szerintem azzal van a baj. a 3 csík az ugye azért van, mert 1 az a mikrofon miatt elvileg.
2013. szept. 28. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!