Milyen custom rom-ok vannak Huawei Y300-hoz ami érdemben jobb mint a gyári rom? A gyári rommal akadozik.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot.
Ne babráld a rendszert.
Állítsd vissza alapállapotra és töröld az összes ékezetes bejegyzést a telefonkönyvben és az sms-ek közt.
Mivel ez egy kinai rendszer, gyanúsan a galibát ez okozhatja neked a működésben.
De ezt nehogy terjeszd, mert mások még hülének fognak nézni!
ennek a kérdésnek marha könnyen eleget tudok tenni uis english felülettel használom és CSAK mobilnetre így egy árva sms és contact nincs és nem is volt soha benne.
töröld az összes ékezetes bejegyzést a telefonkönyvben és
az sms-ek közt.
Nos akkor egy gyári alapállapotra visszaállítás tippem van még.
Ezt is a szervizesektől tudom.
amikor kivettem a dobozból új korában már első bekapcsoláskor feltűnt hogy akad.
időközben megtudtam hogy nem hibás-ez ilyen és kész.
másnál is pont ez van.
ezért kell(ene) vmi custom rom.
Barátomnak is akadt, de az enyém nem.
A szervizben azt javasolták, amit az feljebb említettem.
A szervizesek párszor megszívták az ékezettel és a rápakolt app-okkal és ezt javasolták. De ez a te esetedben, mint látjuk nem eredményes.
Sajnos nincs normális ötletem ezen kívül.
Eddig nem volt semmilyen mókolt telefonom, csak egy Defi-t láttam csak feltornászva 4.1.1-re. Az meg nem volt rendes működés!Csak sz@rakodott.
érdekes lenne egy okostelefon rápakolt appok nélkül.
akkor minek az egész?
rápakolt app-okkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!