4G hálózat mikor forrhatja ki magát?
Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert most állok telefon vásárlás előtt, és a Nokia Lumia 625 ill a 720 között gondolkozom. Szimpatikusabb a 720, viszont az nem tud 4G elérést, a 625 pedig igen. Szeretném kihúzni vele 2-3 évet legalább, ezért érdekelne, hogy 1-2 év múlva elérhető lesz-e már könnyedén a 4G, vagy esetleg ráérek még ezzel?
A gyorsaság miatt tetszene amúgy a 4G
2013. szept. 27. 12:53
1/4 anonim válasza:
itt soha. drága és emellett nem nyújt semmi biztosat. mondjuk most, hogy EU-ban amellett, hogy eltörlik a roaming díjat, ha jól emlékszek lett egy olyan javaslat, hogy a szolgáltatóknak kötelessége lenne ott is egy minimális sávszélességet garantálni...de szerintem ez akkor sem fog 10 éven belül itt érződni. fel kéne odáig nőni, hogy vagy adatforgalmi korlát vagy sebességkorlátról lemondjanak a szolgáltatók ugyanúgy, mint vezetékes netnél...engem különösen az zavar telekomnál, hogy dominó csomagban 7 megásnál gyorsabb netcsomagot nem is lehet választani...bár ezen is max 3 megát mértem még idáig...
2/4 anonim válasza:
4G már most elérhető mind a három szolgáltatónál (ill. most zajlik az országos lefedettség kiépítése), és nekem pl. Telenoros Lumia 920-am van, ahol csak 4G-n működik HD hanghívás hálózaton belül, de nagyságrendekkel jobb a másik féllel így telefonálni, a rohadtgyors internetről nem is beszélve! Persze 3G-n is viszonylag minden gyors és jó volt eddig is, de csak a 4G miatt ne vegyél 625-öst... bár volt szerencsém már mindkettőhöz, de én a helyedben 720-at venném, unokatesómnak olyan van és nagyon jó kis telefon! :)
3/4 anonim válasza:
Nekem erről az a véleményem ha nem viritanák a 4G-s hálózatot akkor kutya nem venne LTE-s telefont.A voda az egyedüli aki rendesen kiépitette a 3G-t.Szóval a voda nem nagyon fog 4G-re váltani.A többi szolgáltató meg nem feccöl bele annyi pénzt.A főbb városoknál kiépitik,remélhetőleg rendesen de igazi teljes országlefedettséget ne várjon senki.Szóval ha sokat utazik valaki akkor inkább voda 3G.Nem a vodát akarom sztárolni,mert T-s vagyok és ha elutazok vidékre akkor útközben elég szar-lassú a mobilnet.Ezért én a 4G-től se várok csodákat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Egyébként én is vodafone-os vagyok, most fogok előfizetést hosszabbítani, és ezért hozhatok ki egy telefont akciósan. Ez lenne a Lumia 720 :)
2013. szept. 27. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!