Ha a telefonomat felrakom töltőre és mondjuk sok időt van rajta úgy, hogy már teljesen feltöltődött, akkor az rongálja az aksit?
Ha Lítium Ion technológiás az akkumulátor a telefonodban, akkor semmi baja nem lesz.. Nekem is egész éjszaka úgy van..
Ezt az akku fajtát "Li-Ion" -al jelöljük, és szinte minden újabb telefonhoz ilyet adnak.. Tehát egy mostani samsung, vagy lg telóba is tuti, hogy ilyen van. Persze, ha nem valami kínai hamisítvány :S
Nekem most Nokia 200-am van, megnéztem, az aku alján ott a fránya Made in China, viszont feljebb van olyan írva, hogy "Rechargeable Li-ion battery. Use a specified nokia charger only. Must be disposed of properly. May explode if damaged or disposed of in fire. Do not short-circuit. Do not disassemle."
Nem igazán értek angolul, mivel németül tanulok. Google- fordítóba meg nem szeretném bevágni, mert az általában mindig mást ad ki.
Egyébként én is este szoktam tölteni, azért is kérdeztem, hogy erről akkor le kéne-e szoknom, vagy sem?
Mivel azt írja hogy Li-Ion nem rongálja.Egyébként meg csak
az szokta rongálni hogy töltőn van és akkumlátor meg fullon és közbe használod.Na az rongálja
Első hozzászóló vagyok.
Az angol szöveg amit írtál, röviden ezt jelenti: Ne égesd meg, és ne okozz rövidzárlatot, tehát ne rakd víz alá, vagy ilyesmi.. És ne szakítsd szét a töltőt :D
Szerintem te egyiket sem fogod csinálni, de azért elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!