Megtörténhet, hogy tönkremegy?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy Samsung Galaxy Ace típusú okostelefonom. Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha rendszeresen (kb. 1-2 naponta) bedugom tölteni, valamint elég gyakran fotózgatok is, és a telefont összekötöm a számítógéppel... akkor esetleg sérülhet-e a telefon csatlakozója ha ennyiszer ki-be van húzogatva valamilyen kábel? Még egy kérdés: ha tönkremegy valamelyik kábel, az pótolható? Előre is köszönöm.2013. szept. 25. 22:09
1/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hosszútávon (pl. 1-2 év) sérülhet-e a csatlakozó.
2013. szept. 25. 22:13
2/5 anonim válasza:
Máasfél éve "húzogatom" én is az adatkábelt + töltőt, és semmi baja.
Persze, ha elromlik a kábel, veszel másikat. Nem is kell Samsung-os legyen, csak legyen micro-USB.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2013. szept. 25. 22:34
4/5 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: amikor az adatkábelt le szeretném választani a számítógépről, semmiféle módját nem találom ennek, márpedig így sérülhet a telefon, ha csak kihúzom a kábelt. Van-e erre valamilyen megoldás?
2013. szept. 25. 22:36
5/5 anonim válasza:
Nem tudom más Windows-on hogy van, de 8-on van egy usb fej egy zöld pipával rajta az óra melletti "nyitott alkalmazások" listájában. Jobb katt rá -> leválasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!