Milyen telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
A legolcsóbb olyan mobilt keresem, amelyiken tökéletesen, tehát lagg nélkül futnak a játékok, lehetőleg Androidos, és nem szaggat az Android végre... a mostanit nagyon unom, mert rohadt lassú... játékok alatt a FIFA 14, GTA Vice City, GTA 3-at értem.:) Tudom, hogy nem olcsó, de viszonylag a legolcsóbbat, ami meg éri. :)2013. szept. 25. 14:38
1/5 anonim válasza:
Pontosban menyit szeretnél rá költeni?
2/5 dirtboy válasza:
hát nem olcsó de nem szaggat
nexus 4
3/5 A kérdező kommentje:
Uhh... LG-t nagyon nem szeretnék, több is volt. Csak gondom volt vele... első telóm is olyan volt, az első androidos is olyan volt. Trágya az egész. :S
2013. szept. 25. 15:44
4/5 dirtboy válasza:
írd már le hogy milyen tipusok voltak.
a nexus 4 egy referencia mobil,a google referencia mobilja elhiheted hogy nem egy trágya teló lesz a referencia mobiljuk.
nekem nem nexusom van hanem optimus G de csak dicséri tudom.
hibátlan készülékek bár nem olcsó egyik sem.
olcsó lg meg olyan mint a többi olcsó teló azon nem kell meglepődni de ettől még nem kell egy teljes márkát leírni.
ha tudsz tesztelj le egy nexust aztán majd meg lepődsz az tuti.
5/5 anonim válasza:
Sansung okostelefont vagy Sony Xperiát vegyél.Megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!