Szerintetek megéri a htc desire 500-at venni?
hát lehet viszont én nem vagyok kibékülve az lg-vel...
amilyen modellek voltak eddig nállam mindnél az volt a problémám hogy az aksi sokkal kevesebb ideig birta mint ahogyan azt irták.
jó tudom hogy a leírásban említett készenléti idö nem sok telefonnal ténylegesen annyi. de lg-nél nekem mindig jelentösen kevesebb volt.
:) igaz
bár ha tudnál valami jó telefont irni, gondolok: samsung vagy htc mert mindenképpen a 2 márka közül szeretnék venni telefont. Valami olyan kellene aminek nagy a képernyője min. 4colos, gyors (vagy viszonylag gyors hogy újabb játékokat is elvigyen), valami jó hd képet készítő kamera a hátán (ha lehet vakuval), előlapi kamerával, nagy tárhely (vagy lehet kicsi is de akkor bővíthető legyen), legyen benne wifi (bár sztem okostelefonban mindben van), legyen 3g képes (4g is lehet de nem muszály).
Ha ilyen szempontok szerint tudnál írni a 2 márka közül valamit ami megfelel ezeknek és kb ebben az árban van vagy max 100k akkor azt megköszönném :D
Samsung nem jó ár/érték arányban ebben a kategóriában. HTC One S jó teló, ilyenem van jelenleg. És cserélem Lg 4X HD-ra. XD Szóval a One S jó teló, fém unibody ház, gyönyörű forma, korrekt hardver (főleg az S4-es verzió). Gyenge pontja a kijelző, ami pentile matrixos és engem zavar a szőrössége (de lehet téged nem fog).
Az LG gyártja az android referenciatelefonját, a Nexus 4-et, meg majd a Nexus 5-öt is, szóval ennyit a minőségről... ;-) Gyártót leírni 1-2 modell gyengesége miatt hiba. Szerintem. :)
köszi :)
és a htc one s mennyibe kerül kb vagy tudnál irni egy oldalt ahol megvehető? :)
köszi azthittem több lesz :P
am még azt megtudnád nekem mondani róla hogy ez 3g-s teló vagy bírja még a 4g-t is?
"Ha adatküldésről van szó, akkor a One S igen széles tárházzal áll rendelkezésre. Egyrészt ott a négysávos GSM és háromsávos 3G modul. Ezekkel GRPS, EDGE, 3G és HSPA+ is elérhető, letölteni akár 21 Mbit, feltölteni pedig 5,76 Mbit sebességgel lehetséges. Ezen felül ott a WiFi, ami b/g/n szabványú, támogatja a WiFi Direct-et, hotspotként is tud működni, meg a DLNA se hiányzik (itt Media Link HD-nek nevezik). Hogy teljes legyen a kép, van Bluetooth, mégpedig 4.0-s verzió és végül a microUSB, ami MHL-re is képes, tehát HDMI-kimenetként használható"
mobilarena
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!