Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerűl ki cseréltetni...

Mennyibe kerűl ki cseréltetni egy betört képernyőt?

Figyelt kérdés

Samsung galaxy y young telefonom van sajnos ráesett egy üveg és az egész képernyő fehér ahol meg kapta az ütést ott fekete de amikor megérintem hallom, hogy reagál rá (pityeg).

Szóvan kb mennyibe fájhat a cseréje?

2013. szept. 24. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:

E-Bayen ~10 font (~3600 Ft) körüli áron beszerezhető - megfelelő kézügyeséggel magad is cserélheted.

[link]

2013. szept. 24. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Az árban ugyan igaza van az előttem levőnek, ám de nem ajánlanám az otthoni cserét, ha csak nem ilyesmivel foglalkozol. Egyébként itthon üzlettől függően 5000 - 10 000 Ft és ismét üzlettől függően 1-2 óra - 1-2 nap a csere időtartama.
2013. szept. 24. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Abszolut otthoni kategoria ,ha eletedben szereltel mar barmilyen elektornikai cikket,meg fogod tudni csinalni . En is az ebayes 10 dolcsis lcd-t tettem bele,hibatlan,negyed oras munka
2013. szept. 24. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:

igen, szerintem is jobban jársz ha megveszed, mert úgy olcsóbban jössz ki.

aztán ha nem szeretnél kockáztatni (otthon megcsinálni) vidd el szervizbe.nem tudom mennyi lehet.az előttem válaszolók már megsaccolták, én is ennyire tippelek.

én még régen LG GD510-et vittem, 9.000Ft-ért csinálták volna meg.

kérdezősködj több szervizben ha van rá lehetőséged és válaszd ki a legolcsóbbat, mert ott is ugyanúgy megcsinálják mint ahol 2x annyit kérnek érte.

sok sikert:)

2013. szept. 25. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!