Milyen telefont vásárolják?
Figyelt kérdés
Blackberry Curve 9320 vagy Blacberry 92202013. szept. 24. 21:30
2/12 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok.
2013. szept. 24. 21:37
3/12 anonim válasza:
Amit az első írt az egy teljesen normális és igaz válasz volt... Mind kettő egy nagyon gyenge telefon.... Parasztul szólva f*sadék. Már csak az op. rendszere miatt is. Inkább vegyél valami droidot vagy windowst vagy egy iPhone 3gs-t, csak ne blackberry-t
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem most blackberry kell. Értetek meg.
2013. szept. 24. 21:58
6/12 anonim válasza:
Másfél éve BB-m van. Nem tudom mi bajotok vele? Amiért nem "trendy"? :)) A legstabilabb oprendszer a BB OS, bárhol utána lehet nézni.
Kedves kérdező, a 9320-at ajánlom. Jobb kamera, jobb aksi, újabb megjelenés.
7/12 anonim válasza:
Azért megy csődbe mert olyan jó telefonokat gyárt?
8/12 anonim válasza:
Piacvezető volt, mielőtt bejött az android. Egyszer mindennek vége. Az androidnak is annyi lesz, csak jöjjön ki egy másik OS. Tanúi lehettünk sok OS virágzásának, és bukásának. Feltalálnak majd sokkal jobbat. Most ez a trendy. Akkor majd az új OS lesz az, és kihal a zöld robot is.
9/12 anonim válasza:
Soha az életben nem volt piacvezető...
10/12 anonim válasza:
Off: Én droidos vagyok, nekem kell a szabadság, viszont az tény, hogy a BB a legzártabb, legbiztonságosabb OS, ami telefonra létezik.
Nem véletlenül használják cégvezetők, országok vezetői is (pl. Obama). Lehetetlen feltörni.
On: Értelemszerűen a 9320 a jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!