Huawei ascend p6 vs iphone 4s?
Szerintetek melyik a jobb?Melyik lesz jobb hosszab távra?
Az ár nem érdekel, mind2-őt ugyanannyiért tudom megszerezni.
Válaszokat köszönöm!!
Iphone 4S ne vegyél androidot csak úgy anyáznál neki 1-1.5 év múlva hogy milyen dög lassú mennyiszer lefagy szóval akárhogy nézed az android még mindig egy instabil fos...
Csak ajánlani tudom neked az Apple Termékeit.
Nekem iPhone-om van több, mint 2 éve, és már nem egyszer volt, hogy majdnem földhözvágtam, mert lassú, akadozik, arról nem is beszélve, hogy az akkumulátor még fél napot sem bír ki (ha használom)
Újonnan elvarázsolja az embert, de ha minden nap használod akkor hidd el, meg fogod unni. Hogy arról már ne is beszéljek, hogy milyen nehéz rá akármit is tenni... akár egy zenét, egy csengőhangot vagy videót. Mindet koncertálhatod át, iTunes és egyéb szép dolgok.
A Huawei persze kínai márka, de ahol csak olvastam róla, mindenhol a kiváló összeszerelése és az anyaghasználat volt kihangsúlyozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!