Samsung galaxy mega 5.8? Megvegyem ennyiért?
Figyelt kérdés
Szeretnék magamnak telefont venni. Most egy 1ghz es van nekem, de vamelyik játék nem fut rajta, pl simsfreeplay ilyenek. Egy galaxy mega 5.8 kéne mert elég nagy a kijelző viszonylag jó proci és nekem játékra kéne főként meg netre. 85 e ft-ert venném meg. Mit gondoltok? Megéri ennyiért? Ár-érték arány? Nem felkapott ezért olyan olcsó.
Van valakinek ilyene? Mit gondoltok róla? Jó?
2013. szept. 24. 16:17
1/1 anonim válasza:
Ha játszani akarsz ne nagyon vegyél Samsungot mert nem optimalizálják rendesen rá a játékokat. Próbálkozz egy Sonyval de nem tudom hogy milyen játékokat akarsz játszani, pl a real racing 3, modern combat 4, nova 3 akkor nem lesz elég jó a mega.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!