Bármilyen telefonra fel lehet telepíteni a Nova (vagy más) Launcher-t?
Jelly Bean van rajta, saját Launcher-rel. Nem lenne használhatatlan néhány funkció, ami nincs Nova-n, de a sajátján van? Vagy azon is megjelenik minden?
Két telóra érdekel: Sony Xperia Z és Huawei Ascend Mate.
Köszönöm!
Nem bántásból, de Xperia Z és Ascend Mate tulajok ilyen szinten nem értenek az androidhoz? :)Illetve, ha nem értenek hozzá, minek nekik más launcher?
Milyen funkciókra gondolsz? Használtam már Novát, Apexet, GO-t, ADW-t, Buzz-t, stb stb. Mindegyik jó, mindegyik másban jó, elég szubjektív dolog, sőt legtöbbször többet tudnak, mint a gyári.
Ugyan azt mondtam neki én is, mint az első válaszoló. Erre azt kérdi "Na és hogy törlöm le?".
A hozzáértésről meg annyit, hogy az üzletben senki sem kérdi meg tőled, hogy "értsz hozzá? mert ha nem, meg sem veheted". Ez baromság. Megtetszett neki, megvette. Majd belejön.
A Nova Launcher meg azért kéne neki, mert az is megtetszett neki, de fél, hogy nincs benne annyi funkció, mint az eredetiben, mivel az Ascend Mate-nek van olyan opciója, hogy két oldalra süríti a gombokat, hogy ne kelljen az ujjadat nagyon kinyújtani, mivel 6,1 colos a kijelzője. Meg el lehet tüntetni a menüsávot egy bökéssel a sávra.
Oké, de vesz egy olyan telefont, ami gyakorlatilag végtelen lehetőségeket rejt magában, ha ért hozzá az ember. Viszont ha nem, akkor egy töredékéért kapható telefontól gyak ugyanazt kapja. A belejön dolog meg olyan, mint amikor valaki megvesz egy drága autót, de az 1-es sebességet keresi. :)
Persze, biztos belejön, de egy program törlése annyira alap dolog, hogy annál már csak a telefon bekapcsolása alapabb. Szóval kérdezzen meg valakit, nézzen egy youtube videót. Akár a telefonján, mert azon is lehet!. :D
Ezt a funkciót konkrétan nem tudom, de a legtöbb launcher nagyon jól testre szabható, de ezeket végig kell zongorázni és csak az adott felhasználó tudja eldönteni, hogy megfelel-e neki, vagy nem. Nekem is sok időmbe tellett, mire végigpróbálgattam őket, mindegyikben van valami ami szerethető, de egyik se tökéletes. Feltelepít, kipróbál, ha nem jó, töröl. Pofonegyszerű.
Mindegy, megmondtam neki, hogy nein lehet. Guten tág. :))
Köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!