Iphone4-re feltett IOS 7 után másnak is van problémája az üzenetek (SMS, Facebook, Viber. ) írásával? Mit lehet tenni vele, hogy gyorsabb legyen?
Menj be ide: iCloud > Documents & Data itt fogsz találni egy kapcsolót, amit ki-be lehet kapcsolni. Na ezt nyomd ki (vagy be) és elvileg valamennyire javít.
Amúgy nem akarok rosszindulatú lenni, de ennyit a 200 ezres iphone-ról. :D Nekem a 76ezres droidos telóm minden frissítéssel egyre gyorsabb, stabilabb, már simán van szifon szintű. Ráadásul jön a 4.4 android, amit 512 RAM-ra optimalizálnak. :$ Hát ennyi.
Köszönöm szépen a segítséget!!!
Egyáltalán nem vagy rosszindulatú, csak igen, ha kiadok érte ennyit, akkor legyen már jó... Néha el is gondolkodom valami androidos telón, csak én sem keresek több százezret, ezért próbálkozom a segítség kéréssel...
Nem kell ehhez több százezret keresni! :)
Vannak olcsó, jó androidos telefonok! Ott az Xperia SP, vagy a Galaxy S4 mini, nagyon jók! Ha picit rádobsz, akkor meg ott a Huawei P6, ami iOS-szintű felhasználói élményt ad!
Ezek nagyon jó telefonok (A huawei ráadásul 4 magos), jó hardverrel és friss szoftverrel! Én javaslom neked, hogy nézegesd meg őket egy T-pontban, vagy voda, telenor, tapizd meg picit! :)
Szerintem tetszene neked! Személyre szabhatod, sokféle mozgó háttér van, új ikontémák, launcherek (kinézet), sok-sok app!
Igazad van, nem kell több százezret keresni...de jó ha van miből megvenni...
Amúgy kb, amiket leírtál mind van a családban. Tény és való, hogy nagyon jók, csak én ezt a telefont 10 hónapja vettem és szerintem nem volt még annyit használva, hogy másikat kelljen venni! Végülis telefonálásra kiváló, meg minden másra, majd maximum nem írok leveleket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!