Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elcsereljem, vagy ne?

Elcsereljem, vagy ne?

Figyelt kérdés
Galaxy Giom van. Romaniaban lakom es egy magyarorszagi szemely azt mondta, hogy elcserelne egy Sony Xperia Ura. Postan oldanank meg, de mivel nem ismerem felek, hogy lehet hogy csak at akar verni, mivel az Xperia U ketszer annyit er, mint a Gio. Azt mondta, hogy telefonokkal kereskedik es hogy ez neki megeri. Mit gondoltok csereljem el? Mit tegyek ha atver? Vagy mivel tudnam tenyleg megtudni hogy elkuldi-e o is vagy nem?

2013. szept. 22. 15:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
Te tudod hogy el akarod cserélni.De szerintem cseréld el mert az nagyon jó telefon
2013. szept. 22. 15:20
 2/12 A kérdező kommentje:
En elakarom, de felek, hogy o majd nem kuldi el es akkor telefon nelkul maradok.
2013. szept. 22. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Oldd meg valamilyen ismerős segítségével, fontos az is hogy miért adja olyan olcsón, lehet hibás, karcos, bármi.
2013. szept. 22. 15:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Lattam rola kepeket, es jo, meg o azt mondja h nincs baja meg hogy felelosseget vallal ra. Az a baj h ismeroseim csak Pesten vannak O meg Pecsen van. es ismerosei sincsenek Pesten.
2013. szept. 22. 15:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Nah azt mondta, hogy ha en adok ra valami bizonyitekot h elkuldom, akkor o elore elkuldi nekem. Hogy tudjam bizonyitani?????
2013. szept. 22. 16:18
 6/12 anonim válasza:
azt csináld hogy mond meg neki hogy elsőnek ő küldje el a telefont a postán és utána te így biztos hogy megkapod.azt apukám is így csinálta és meg is kapta rendben
2013. szept. 22. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
így van. küldje el ő előre. lehet, hogy valóban kereskedik velük, és úgy, hogy a sony is nála marad meg kap egy gio-t tényleg megéri :D szerintem tényleg nem lenne minden ilyen szép meg jó, főleg egy kereskedő nem lehet ekkora marha...tuti vagy nem küldi, vagy hibás, letiltott stb.
2013. szept. 22. 17:33
 8/12 anonim válasza:
ez így van ahogy mondod de tényleg így csináld hogy megmondod neki hogy küldje ő előre így biztos hogy megkapod
2013. szept. 22. 18:04
 9/12 A kérdező kommentje:
De akkor meg o hiszi azt hogy en akarom atverni.. de ha megkapom honnan tudjam h nem-e hibas? kitudja ra egy hetre letitjak
2013. szept. 22. 18:45
 10/12 anonim válasza:
el kell akkor vinni a szerelőbe és ott meg tudják neked mondani
2013. szept. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!