Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Pou...

Mi a véleményetek a Pou alkalmazásról?

Figyelt kérdés
Nekem 4 napja van Androidom és azóta Poum. Nagyon szeretem mert aranyos jószág. Kinek, mi a véleménye?

2013. szept. 22. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem rul dragak :) en 101es vagyok
2013. okt. 30. 08:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is a 101. szinten vagyok, és még mindig nem unom, pedig már 4x kezdtem újra, mert szervízben volt az előző telóm, aztán ez is, de még mindig szoktam vele játszani. Szerintem aranyos, és jó unaloműző! :)
2013. okt. 30. 19:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Az én telóm is most 2 hétig szervizben volt és nem tették újra az op. rendszert, ezért szegény kis poum lázas volt, álmos, piszkos és éhes :( De már lábadozik :)
2013. okt. 30. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha van neve a poudnak, üzenetben leírhatod a nevét, és like-olom, vagy hogy kell azt mondani. :')
2013. okt. 30. 20:23
 15/15 anonim válasza:
Imádom ezt a kis állatkát!tudom hogy nem igazi,de azért lelkiismeretessen gondozom,nehogy beteg legyen szegény!olyan mint régen a tamagocsi _..(bocs nem tudom h kell írni) az egész lényege h felelősségre tanítson
2014. jan. 28. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!