Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen márkájú telefont vegyek?

Milyen márkájú telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Eddig minden (okos) telefonom csak 2 évig bírta, vagy annyit se.. szeretnék egy tartalmasabbat, milyen márkájú bír ki többet??

2013. szept. 21. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Egy max árat mondj.
2013. szept. 21. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem igazán tudok olyan okos telefont, ami bírná 2-3 évnél tovább, ugyanis ezeket is már eleve úgy gyártják le, hogy pár év után elavuljon és tönkre menjen.
2013. szept. 21. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarod, hogy a legtovább bírja a rendszer , gyors maradjon több ideig, ne akadozzon, akkor WP-s telók körül nézz szét. iOS-t is mondhatnék, de gondolom nem 200ezerért akarsz telót venni
2013. szept. 21. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A Nokia még mindig minőségi telókat gyárt, illetve az utóbbi időben gyakorlatilag felzárkózott tudásban a "nagyokhoz", olyan sokat fejlődött a Windows Phone rendszer, és a hamarosan bemutatkozó GDR3-as frissítés is igen sok új és hasznos funkciót fog hozni! Nem csak időtállóak az új Lumia készülékek, de a rajtuk futó WP8 2016-ig még biztosan kapni fog main-szoftverfrissítéseket!
2013. szept. 21. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Nokiát javaslom, pontosabban a Nokia Lumia egyik fajtáját. Nekem is az van (Nokia Lumia 710), és még nem ment tönkre. (másfél éves kb) Én mindig is a Nokia mellett voltam, és eddig nem cslaódtam benne, az előző telóim is azok voltak, csak elavultak és lecseréltem, de a mai napig működnek. Ha drága telót akarsz, akkor még az Apple iphone-t javaslom. Ez a 2 cég ami szerintem minőségi cuccokat gyárt.
2013. szept. 22. 10:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Régebben már én is gondolkodtam a Nokián, lehet, hogy az lesz...
2013. szept. 23. 20:18
 7/7 anonim válasza:
Mi lett vegul?
2017. ápr. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!