Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE grand x in telefonon...

ZTE grand x in telefonon játszhatóak-e a PSP játékok emulátorral?

Figyelt kérdés
Próbáltam PPSSPP free-t és a goldot is, de ha megnyitom pár másodperc múlva automatikusan bezáródik. Valakinek valami ötlet, esetleg másik progi?

2013. szept. 21. 05:12
 1/1 anonim ***** válasza:

dettó...

Az intel processzora miatt nem támogatja.

"

Az lenne a kérdésem milyen játék emulátorok futnak a telefonon mert nekem eddig a nes, illetve snes müködött!

A N64 emulátor nem igazán akarta elinditani a játékot , a PSONE lefagyott! Kérdésem mi az ami még elfutt rajta?

->

N64emukbol próbáld az n64oid nevű appot fut még különven a My Boy nevű gameboy emulàtor az ePsxe 1.8.9es verzioja, a nes illetve snes appoknaknis futnia kell mert jocskán megvan a rendszer igény, probálj x86os verziókat kereseni :D DS emukat probáltam még de azok nem nagyon akartak futni...

"

2013. szept. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!