"Mobilguruk"! Samsung galxy s4, sony xperia z, sony xperia z ultra vagy LG g2-t vennétek leginkább? (bővebben lent)
Az utóbbi évben sikerült végre összespórolom egy felsőkategóriás mobilra a pénzt.
Ti melyiket vennétek,és miért?Állítanátok is fel sorrendet légyszíves?Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Az S4-ben sok okosság van, de többé kevésbé hasznosak, de viszont nem is annyira drága (mármint nem több százezer ft.), ellentétben egy tepsi (de ha neked ez jön be akkor nem szóltam)
Sony Xperia Z az S4-el kb. egy árketegóriában van, nekem a Sony mobilok nagyon bejönnek, de ez szubjektív.
Sony Xperia Z Ultra szintén egy méretes tepsi, viszont egy baromi erős proci van benne, és szépek a kijelző "színei"
LG G2-t még nem nagyon forgalmazzák, de szerintem az lehet a legjobb választás, egy abszolút csúcskategóriás, prémium készülék baromi erős proci-val, és az elődje az LG optimus G is egy baromi jó mobil, tehát én a G2-t tudnám ajánlani.
Remélem segíthettem :)
Igen,köszi!(:
A HTC one-ről mi a véleményed?Itt gyik-en azt is nagyon magasztalják...vajon miért?(;
"Én a helyedben megvárnám az Xperia Z1-et. Az nagyon jó választás. 20 mp-s kamera és baromi erős harware"
A telekomnál már most kapható:
Sony Xperia Z1
Legjobb online ár: 71 760 Ft
Kamatmentes részletre: 0 Ft kezdőrészlettől
Android operációs rendszer
5"-es érintőkijelző
20,7 megapixeles kamera
16 GB memória, a memória 64 GB-ig bővíthető
A-GPS-vevő, Google térkép
És szerintem a Z1 majdnem hogy rosszabb mint a Z Ultra, csak kamerában jobb, de arra ott van a fényképezőgép nevű csoda, nem egy telefon. A HTC One is egy nagyon jó telefon, főleg a zenei téren erős(ebb), és a Sense felület miatt lehet vonzóbb, de szerintem egy hangyányit ott is vastagon fogott a ceruza az árcédulánál, mint gyakorlatilag bármelyik másik HTC gépnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!