IOS7 iphone 5re?
Sziasztok! nagyon szeretném ha segítenétek ugyanis nagyon nem értek a telefonokhoz.Szülinapomra kaptam egy Iphone 5-t sikeresen ráraktunk mindent.Most hogy kijött ez az iOS7 megpróbáltam rárakni.Letöltötte ugyan de utána kikapcsolt.Vagyis egy olyan állapotban van a telefonom hogy egy kis körben ott van az iTunes logó és a telefon csatlakoztató kábele.Szóval ezt meg értettem hogy csatlakoztatni kell az iTunes-hoz.Csatlakoztattam és valamit elkezdett letölteni.Kb. 3óra múlva letöltötte és kiirta hogy Iphone visszaállítása. Ráklikkeltem (közben a telefonon még mindig az volt hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz) elkezdett kibontani valami fájlt és utánna tölteni kezdett.A telefonom képernyője fehér volt és az alma jel pedig fekete alatta egy kis sáv amit tölteni kezdett.Ez a kis sáv kb. félig lett betöltve és utána kikapcsolt. MEgint kihozta azt az ábrát hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz.Kiierta az iTunes hogy nem lehet visszaállitani mert ismeretlen hiba lépett fel. Zárójelbe először egy -9-est rakott utána egy 50-est stb.
Szóval ez lenne a nagy problémám kérlek titeket segítsetek mert jövőhéten utazok és kellene a telefon.Bocsi a helyesírási hibákért csak nagyon siettem.Előre is köszi a válaszokat !:)
Csinálj rajta egy teljes restore-t ezt az itunes-ból megteheted az Iphone visszaállítása menüpontnál.szerintem ezzel visszakerül a 6-s hagyd rajta amíg meg nem érkezel és utána kísérletezz a 7-el :D.
egy kérdés a végére Jailbreak volt rajta?
Mégy eszer elmondom KAPTAM!!
és miért kell hozzápiszkálni ? MErt az egyik barátom mondta hogy nagyon könnyű rárakni csak telepiteni kell de nekem nem ezt csinálta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!