Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C5-03 játékok, és QR...

Nokia C5-03 játékok, és QR kód olvasó?

Figyelt kérdés
Lehet-e játékokat futtatni ezen a típusú mobilon, és ha igen, kell-e hozzá valamilyen program? Valamint milyen QR kód olvasó programot tud kezelni, ha egyáltalán?

2013. szept. 20. 14:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Találtam egy Nokia Barcode Reader nevű programot, de azt írja hogy lejárt tanúsítvány amikor telepíteni akarom. Mi a teendő?
2013. szept. 20. 14:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindegy, megoldottam.
2013. szept. 20. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Telefon beállításaiban állítsd vissza a dátumot 1évvel,majd 2év...stb közben próbáld telepíteni a progit.

Játék és alkalmazásokat letölthetsz az ovi store-ból:

[link]

2013. szept. 20. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Letöltöttem egy másik QR olvasó programot aminél nem kellet a dátumot állítgatni.
2013. szept. 20. 15:58
 5/5 anonim válasza:
Töltsd le a Nokia Suit -ot és kösd össze a gépet, a telefonnal. Indítsd el a programot, ha még nincs Nokia regisztrációd, akkor a programban megteheted és amint bejelentkezel elérhetővé válik a Nokia Store és onnan le tölthetsz bármit és fel is telepíti a telefonodra.
2013. szept. 21. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!