Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Nokia...

Mi a véleményetek a Nokia 3110 Classic mobilról?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsi a képernyője, és szoftverileg elég gyenge. Úgy értem, többször előfordult már, hogy mem. kártya csere után, pl. a zenetár frissítésekor leáll, és újraindul. Ezt eljátsza 3-szor, aztán végleg kikapcsol. Ekkor kártya reset, vagy próbálkozás, egy idő után elfogadja. Lehet hogy a frissebb szoftver megoldaná ezt, de az az igazság, hogy annyiszor nincs ez a leállás, hogy rászánjam magam a frissítésre. Zavaró tud még lenni, hogy az sd kártya az akku alatt van, tehát ki kell kapcsolni a cseréhez. Nekem 2,5 éve van meg, mostani fejjel nem vettem volna meg, de el lehet vele lenni.

Hirtelen ennyi :)

Ilyened van, vagy most akarsz venni?

2009. nov. 5. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Most szeretnék venni és nemigazán tudom hogy milyet vegyek.Gondoltam arra is Nokia 3110 Classic -ot válasszak.Ezért kérdeztem.

Köszönöm a választ!

2009. nov. 6. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Hello, én is ezt a telefont használom, 1 éve, engem is zavar ez a szoftver hiba, nálam olyanokat csinál, hogy fogja magát, és kikapcsol, utána perceken át próbál bekapcsolni, de nem indul újra, csak kis ideig tart, hogy bekapcsoljon. Amúgy kb dettó 5300, csak nem slider, és kissebb a képernyő, és rosszabb a képernyőminőség, és halkabb, de viszont strapabíró, tehát narancsos-vodkát csap alatt mostam le róla, stb, és semmi baja nincs, na meg persze repült már párszor le a telefonról. Valamint zavar az is, hogy én mono headset-et kaptam hozzá, bár már sikeresen el is hagytam egy hétvégén, de feltételezem, hogy itthon, tehát gondolom hamarosan meg találom, de ha nem, akkor sem fogok sírni utána. Nem tetszik még, hogy a fényképezés sokáig tart, tehát miután lenyomod a fényképezés gombot, pár másodpercig tart, míg meg is csinálja a képet, bár én nem nagyon használom a kamerát, hisz arra ott a digitálisom. Viszont kinézetre nekem nagyon tetszik, és sms-t írni, és hívni róla lehet, ami nekem a legfontosabb.

Tehát, attól függ mire használod, fényképezésre, telefonhangszórón való zenehallgatáshoz nem ajánlom, de fülhallgatón, főleg az eredetin nagyon jól szól, még az egy oldalas(mono) fülhallgatóval is max hangerőn nem igazán hallom mit beszélnek körülöttem. Pedig az egyik fülem teljesen szabadon van. Gondolom most sikerült lukat mesélni a hasadba...

Bocs, ha összezavartalak, tehát annyi lenne a kérdésem, hogy mire használnád?

2009. dec. 14. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:

(még az első vagyok)

azt mondod detto 5300? :D én meg azt, hogy detto 5200, hisz az egy butított 5300. Viszont az 5200-nál szebb a kijelzője, és a gombjai kényelmesebbek. A hangszórója szerintem nem olyan rossz, meg én régebben használtam rendes fülhallgatóval is. Bár 2,5 mm-es jack dugósat nem volt könnyű szerezni. :S

2009. dec. 15. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szevasz, előző vagyok.

Tessék egy összehasonlítás, szerintem eléggé hasonlókat tud, sőt, van néhány olyan dolog a 3110-ben, ami nincs az 5300-ban, pl AMR-t lejátsza, van szinkronizálás, stb.

2009. dec. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!