Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4s-ről megéri váltani...

IPhone 4s-ről megéri váltani iPhone 5-re?

Figyelt kérdés

2013. szept. 19. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten igen, de én akkor már inkább gyűjtenék még, és majd 5S-t vennék.
2013. szept. 19. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek az elsővel. Ha már ennyi pénzt kiadsz az upgrade miatt, akkor 5S sokkal nagyobb előrelépés relatíve kevés plusz pénzért (5-höz képest).
2013. szept. 19. 22:55
 3/5 anonim válasza:
Szerintem most, hogy kijött az újabb iPhone ne 5-re válts, hanem 5S-re vagy esetleg 5C-re, ami valószínűleg nem lesz olyan drága, mint az 5S, mert Amerikában 99 dollár a 16 GB-os két éves hűségnyilatkozattal(azt hiszem), miközben az 5S valami 299 dollárnál kezdődik. Az 5C akkor éri meg, ha nem zavar az, hogy műanyag és nem kellenek a világ legextrább dolgai egy telefonban. Remélem segítettem a válaszommal.
2013. szept. 20. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
azon 2 év hűséggel előfizetéses árak, és az 5C ugyanazt tudja, mint az 5. állítólag minimális dolgokat fejlesztettek rajta. 5C is lesz itthon vagy 170-180ezer függetlenül.
2013. szept. 20. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Az árakat már ezer oldalon kitárgyalták.

i5c 16GB 180e 32GB 210e

i5s 16GB 210e-től indulnak.

Az árak nem változnak már évek óta ugyanazok.

Én inkább 5-öst vennék, mint 5c-t. Ugyanaz belül csak az egyik műanyag házban van.

2013. szept. 20. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!