Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPHONE 5 vasarlas! Szerintetek...

IPHONE 5 vasarlas! Szerintetek ez mennyire eri meg?

Figyelt kérdés

Eddig Iphone 4-em volt, de sajnos elloptak par honapja, es most Iphone 5-t szeretnek venni.

[link]

Szerintetek realis az ar (132.000) ugy, hogy osszes tartozek es a telefon egyutt ennyi, vagy valamennyire kamu van a dologban? (marmint ugy ertem, hogy nem uj keszulekrol van szo, stb.)

,,Nem, nem bontatlan. Ez t mobilenal cserelt keszulek. Ettol fuggetlenul teljesen uj, 0 perces, es te magad aktivalod be az adas-vetelnel."

Ez azt jelenti, hogy egyaltalan nem volt hasznalva? Akkor miert adja dragabban (ugyanez a szemely) pl a bontatlan csomagolasut majdnem 40.000Ft-tal, ha semelyik sem hasznalt?

Mi a velemenyetek? Egyebkent az ertekelese 100%-os...

2013. szept. 19. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs másik hirdetése. Szóval nem tudom, hogy miről beszélsz.

Függő telefont meg simán lehet ennyiért adni főleg ha kell a pénz.

De nyilván meg vannak róla a papírjai, hogyha oda írta, hogy cserélt T-mobileos telefon.

2013. szept. 19. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem masik hirdetesrol beszelek, hanem a kommenteknel irta egy masik embernek. Csak nem ertem mi a kulonbseg a bontatlan, es a cserelt T-mobileos kozott (40ezer raadasul), ha mind a ketto uj es 0perces.
2013. szept. 19. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:
kerüld az ilyeneket szerintem. akár lehet lopott is. furcsa ez a fajta történet, hogy céges telókról van szó, meg t-mobile-os, de Bécsben van a forrása. Ezek szerint osztrák telekomos telókról lenne szó. meg azt se írja, 1-1ről van szó, vagy akár többet is szerez...mert azért nem hinném, hogy kifejezetten céges telók tönkretételére szakosodott, amit aztán cseregariban kicserélik újra...ááá nem is folytatom, legalább kitalált volna egy olyan történetet, ami összeszedett és hitelesen hat.
2013. szept. 19. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!