Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha nem tudom kiszedni a...

Ha nem tudom kiszedni a biztonsági billentyű-t mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Lekódoltam a billentyű zárat a telefonomon, mert jó ötletnek láttam, hogy nem tudják használni a telefonom, ha ellopják. De, ma mikor beirtam a kódot mindig irta azt hogy kódhiba... folyton... pedig jól irtam. És nem engedett be. Majd gondoltam, ha kikapcsolom, és be akkor menni fog. Megcsináltam...erre. billentyűzár megint aktiv volt... Nem tudtam se telefonálni, se semmit. Aztán hagytam egy 10 percet, majd beirtam, és elfogadta... Hál Istennek! Aztán ki nyomtam, hogy ne legyen bekapcsolva... De, ha ilyet csinál mit tudok tenni? Bemegyek a T-mobile-hoz és kitudfják kapcsolni? Gondolom bekell bizonyítanom, hogy az én telefonom...
2009. nov. 5. 14:51
 1/1 anonim válasza:

Bent a T-Mobile-nál ki tudják kapcsolni. Vigyél magaddal személyigazolványt, azt biztos kérik (esetleg lakcímkártyát).

Nekem a PIN kódot nem fogadta el, és megcsinálták. Tulajdonképpen ugyanaz: a SIM kártyát védi le.

2009. nov. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!