Sony XPeria E vagy HTC Desire C?
hát a desire c ugyan nem jobb, mint az xperia e...
nagyjából hasonló a 2, de pl. a proci szempontjából sokkal jobb az E...
Első:
Nézz már utána, hogy melyik telefonról van szó a htc esetén és ne csak azt nézd, hogy htc vann ráírva.
Jobb a htc az kb. az év vicce minimum.
Lehet, hogy orrba-szájba van manapság xarozva az xperia e, de ennél pont, hogy jobb az e.
Én már lassan három hónapja használom, kiütötték a kezemből aug. 20-án a pesti tömegben, de meg sem kottyant neki. Én 1 ft-ért vettem a vodafone-nál, az volt a szempont, hogy olcsó legyen, wifi legyen rajta, és Android legyen (van egy Android-tabletem, és elnyerte a tetszésemet). Ezen kívül gyorsan lehet rajta netezni, játék csak Pou van rajta. Nekem csak a net miatt kellett. Videót megfelelően, akadás nélkül játszik le. Én tipót akartam eredetileg (mert kicsi, meg attól megfelel bármire - kitaláltátok, nőből vagyok : D), de addigra már sehol sem lehetett a vodafone-nál kapni. Nem bántam meg.
Külön tetszik, hogy olyan gumis tapintású a hátlapja, emiatt nem is csúszik, meg nem látszanak az ujjnyomok.
Előző voltam.
Lemaradt, hogy Sony Xperia E-m van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!