Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen teló lenne méltó...

Milyen teló lenne méltó utódja egy Sony Ericcson Vivaznak?

Figyelt kérdés

Elvesztettem a fonalat az új telefonok terén. Nincs nagy igényem, telefonálásra, smsre, lehessen néha szép képeket csinálni, legyen GPS, meg néha net. Ami még fontos ne legyen nagy, legyen kb akkora mint a Vivaz.

Képernyőhibás Vivazt mennyiért lehet eladni? Kék hátlap van rajta, pici hiba van rajta, meg van a fekete is ami karcmentes hibátlan, van hozzá bőrtok is.

2013. szept. 19. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Házon belül maradva talán Xperia Z ill. a Z1, de esetleg érdemes lehet elgondolkodni egy HTC One-on vagy valamelyik kínai csodán is. A Jiayu G4 elég jól sikerült eszköz, nekem az elődje a G3 van és szeretem nagyon, bár ezutóbbiak beszerzése körülményesebb. A Vivazt eladni szerintem egy-kétezer forintért tudod max, főleg ha hibás talán alkatrésznek megveszi valaki de ez sem túl esélyes.
2013. szept. 19. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Én nem ragaszkodom házon belülre. :)

Régen Nokia párti voltam véletlenül került hozzám a Sony.

A Nokiával meg a Samsunggal szimpatizálok jobban. A kínaira azt mondták ne vegyek.

2013. szept. 19. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, Nokia ugye hamarosan Microsoft lesz, Samsungot pedig elvből nem vennék. :)
2013. szept. 19. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Sony xperia P. Jó fényképező, picit nagyobb, de az 1GB ram nagyon jól jön.. Már az ára sem horror. Eladni hibás v sérült vivazt szinte reménytelen a kereskedőknél, inkább vatera és társai ..
2013. szept. 20. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Beleszerettem egy Nokia Lumia 710-be. :)

Meghirdetem a telót a neten, alkatrésznek jó. Sajnálom mer van hozzá ugye másik hátlap garnitúra, új védő fólia a kijelzőn...

2013. szept. 20. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!