A Windows Phone eleve rossz. Nem szabható személyre úgy/nem alakítható mint az android. Nincs se launcher, se élő háttér. Az Appok szerényebb választékban vannak. A hasznosak is (traffipax mérő, fizetős Instagram...stb). Most ugye hogy megvették a Nokiát is és egy jól működő vállalat nem szokta eladni magát bizonyos következtesékre enged következtetni. De mindjárt megjelenik a Nokiát az egekig magasztaló troll lerardált nevű barátunk és kiokosít.
2013. szept. 19. 04:36
2/7 Barney96 válasza:
Az első igazán bölcs androidszopó fanatikus igazat mond, tényleg megjelennek az ilyen emberek... És a legrosszabb a wpben hogy nagyon ritkán akad, és elzsibbad a kezed mert nem tudod pihentetni, és hogy a rendszer nem akad meg 4 mag alatt és ezért egyelőre se az, se 829373 Gb ram nincs benne :( utálom az egész rendszert, utálom a folyamatos áttűnéseket és az élő csempéket amik nem akasztják nekem a kezdőképernyőt, tehát nem nézhetem elég sokáig az adott oldalt. Ami meg a legrosszabb hogy az anyaghasználat túl jó, és nem tudom kedvem szerint normál használattal pókhálósra karcolni... Ja és gusztustalan az ingyen térkép navival, meg az Office program... Nem igaz hogy nem fizethetek érte, mert ez alap lenne ám. Viccet félretéve, én is lesz*roztam a wp-t, büszke voltam a droidomra, aztán fél éve kipróbáltam és rájöttem hogy sokkal kényelmesebb a mindennapi használatnál, és nekem átlagfelhasználónak nem hiányzik a halálosan személyre szabás se a fájlkezelő, mert cserébe azokat a funkciókat amiket telefonon szoktam nap mint nap kihasználni nagyon gyorsak... A kedves első válaszadó meg megint mindenfélét elmond és átkozza a Nokiát meg a MSt gondolom úgy hogy soha nem használt huzamosabb ideig wp-t.
2013. szept. 19. 20:56
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ:)
egymást azért ne szidjuk meg küldjük el melegebb éghajlatra:D
Androidot már rég megutáltam egy életre azért szeretnék windows phonet. Csak amgára a lumia 820ra vagyok kíváncsi, hogy mik az előnyei/hátrányai, mint pl: aksi, kijelző, kamera, ram, tárhely, stb...:)
2013. szept. 20. 23:27
4/7 A kérdező kommentje:
másik telefon amin gondolkozom még az a HTC windows phone 8x
melyik jobb?
2013. szept. 20. 23:28
5/7 anonim válasza:
A HTC-nek jobb a kijelző felbontása meg maga a kijelzője is viszont a Nokia agyon van támogatva. Példádul a csomó Nokia alkalmazás: Nokia navigáció, Smart Cam, Pro Cam, Cinemagraph, Panorama, Music... stb plusz ugye ott van a Lumia Amber is amibe benne van a Data Sense, FM Rádió plusz még pár feature.
Én biztos a Nokiát venném sőt azt is vettem. :) Nekem is Lumia 820-am van és teljes mértékbe meg vagyok vele elégedve.
2013. szept. 21. 12:25
6/7 anonim válasza:
ismerősönnek 820 van és még egyszer sem hallottam panaszkodni és én használok androidot utálom am az 520 is jó kicsit kevesebb
2013. nov. 9. 14:23
7/7 t-34 válasza:
Tudom már keso es elore szolok nem,irok ékezetet. Mert lumia 820 rol irok. Na szoval teny hogy nincs élő hatter. Meg mozgo touchviz. Kb jo buli ez a touchviz 5 percig. Meg az aruhaz is amibe a 25. Alkalmazas ami folosleges jon veled szembe... Ami meg azt illeti hogy android hackelhető.... Most osszinten ki a faxom fogja hackelgetni telojat??? Semmi hatranyt nem tapasztaltam ami hianyozna. Talan amgry birds fizetos meg dead trigger jo lenne de ennyi. De a rendszer gyors mindig szamithatok rá. Nem fagy le nem crash el be. Ha az ber ezeken a hulyesegeken tul esik ami androidot eletben tartja hogy nagy a SZABADSÁG. Ugyis mindem hulyegyerek csak jatszik a telefonon akkor meg mien szabadsagrol beszelunk????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!