Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5-höz jó bármilyen...

IPhone 5-höz jó bármilyen kínai usb kábel? Vagy nem működik vele?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt néztem ki, de nem tudom, hogy működik-e.

2013. szept. 18. 19:39
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ennyi agyatlan baromságot, eskü rég olvastam, csak azt nem értem, mért szól hozzá olyan akinek lővése nincs a kérdésről.

A Válasz! : Sajnálatos módon, nem mindegy milyen kábelt veszel, és nem a okos válaszok miatt, amiket eddig kaptál, hanem azért, mert apple kitalálta, hogy már csak a chippes azaz apple által kiadott kábelekkel lehessen tölteni.

Ezzel nem is lenne baj alapvetően, ha pl az iphone 5-höz, nem egy hihetetlen gyenge minőségű kábelt adna horror áron.

Nekem kb havonta új kábel kell, kocsiba, otthonra, munkahelyre stb .... és igen van egy drága telóm, de nem fogok 15 ezerér havinta venni három darab kábelt.

Sajna még nem találtam meg az ebay-en azt az eladót aki ténylegesen működő kábelt árulna, de ha meglesz belinkelem!

2014. máj. 30. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!