LG Optimus 4x HD tulajdonosok! Hol, mikor, mennyiért, mennyi garanciával, vettétek a telefont, és ha angol nyelvű a telefon, azt lehet magyarosítani? (pl: Morelocal2)
Nem feltétlenül kell tulajdonosnak lenni, hogy ezekre a kérdésekre válaszolni tudjunk. Csak neten szabad 2 év garanciával venni telefont meglévő előfizetés esetén. Sokkal olcsóbb.
Minden telefon magyarosítható a Play áruházban található app segítségével, de a magyar forgalomban lévő mobil eleve tartalmazza a magyar nyelvet.
Nézd meg a következőt: "Set Locale and Language" - [link]
Szerintem nem átverés, hanem egyszerűen emberi tudatlanság. Én is nem régen tudom/fedeztem fel a Play áruházban. De a mai legújabb és drága okostelefonoknál és most az én Samsung Note 2 - őmből indulok ki, a világ összes nyelvén beállítható maga a telefon. Internetről letölti a kívánt nyelvet és kész is van. Mellesleg újra hangsúlyozom hogy a hazai telefont nem lehet eladni magyar nyelv nélkül.
4. vagyok! Ha telefon konkrét típusáról van szó, az mindenhol ugyanolyan, nincs különbség, csak árban, szóval nem tudom hogy hallhattál róla rosszat, főleg, hogy a telefon számít, nem a bolt!
Valóban a Mobilbirodalomban a legolcsóbb, de már csak 59850 Ft! Ha a bolt mégis eltántorít, akkor még tízezret dobj hozzá, 69880 Ft a második legjobb ára, az Online Mobil Store-ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!