A windows 8-as telókon van "market" amiről játékokat lehet letölteni? És pontosan miért is jó a windows 8 vagy egyáltalán jó?
nincs "market" windows fonon se "google play"
Van egy áruház gomb ott van pár dolog
Nos, igen, Windows Piactér-nek hívják, és igen, sok-sok játék van rá. Ahogy androidnál, ingyenes és fizetős is.
Miért jó a Windows Phone?
Én Lumia 710-et használok 1.5 éve. Eddig egyetlen egyszer fagyott meg, igaz, akkor az akksi levétel segített csak.
Az androidos céges telóm szinte hetente fagyott, a céges többi androidos telókkal is csak a baj van.
Nem azt mondom,hogy rosszak és használhatatlanok, de tény, hogy egyszerűen stabilabb a Windows Phone, mint az android.
Szerintem mellőz minden csicsát, diszkréten elegáns és gyors is. Annyira gyors,hogy gondot okoz a gyártóknak a belépő és a csúcsmodell közötti (pl.: Lumia 520 vs Lumia 920) különbségeket megmagyarázni, mert nem érezni a mindennapi működés közben a különbséget. Egyedül játékoknál, akkor is azok betöltésénél van némi különbség.
Ezért kijelző mérettel, típussal, kamera felbontással/minőséggel tudnak operálni.
Ez szerintem jó.
Androidéknál a belépő szintű telón a menü is akad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!