Vannak jó androidos játékok amikhez nem kell internet kapcsolat?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne legyen túl nagy a mérete meg bonyolult egyszerűbb kellemes játékokat szeretnék amihez nem kell internet kapcsolat! Linkeket tudnátok dobni az appról?2013. szept. 16. 20:54
1/4 anonim válasza:
Szinte egy androidos játékhoz se kell internetelérés.
2/4 anonim válasza:
1 es válaszoló akkor nagyon rosszul tudod.
én viszont írok 1 párat.
just shout, minecraft poket edition (ez fizetős de máshonnan ingyen is le lehet szedni), zombie HQ, CSR racing, dead space, plants vs zombies, hungry shark hirtelen ennyi jutott eszembe.
3/4 anonim válasza:
Mivan? Letöltessz egy játékot Google Play-ről konyomod az internetet és megy. Miről beszéltek ti? Én nekem nincs internet a telómon mégis tudok mindennel játszani. Csak akkor van net ha van WiFi a közelben.
4/4 A kérdező kommentje:
de vannak olyanok amikhez kell internet kapcsolat is pl Order & Chaos stb
2013. szept. 27. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!