Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megőrjít az android!?

Megőrjít az android!?

Figyelt kérdés
Egy egyszerű nevet szeretnék elmenteni névjegyként, beírom, hogy pl. Kovács József és nem enged, merthogy a név túl hosszú... De nem írhatom be Jóskaként, mert abból már vn három és én úgy szeretném, hogy benne legyen, hogy Kovács József. Nem lehetne valahogyan kiküszöbölni ezt túl hosszú a név szindrómát?

2013. szept. 16. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez nem android hülyesége. Gondolom a SIM-re akarod menteni. Nekem ott szokott túl hosszú névvel hibát jelezni. Mentsd a telefonra. Ott ki fog férni...
2013. szept. 16. 10:16
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Ha a kacsa nek tud úszni, nem a víz a hüIye :D
2013. szept. 16. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
*nem
2013. szept. 16. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

De te most kajak nem tudsz egy számot lementeni? Jól értem? Nekem vannak 20-30 karakteres nevek is elmentve... használati utasítást legalább elolvashatnád, ha telefont veszel.

Elmentheted a telefon memóriába, simkártyára, vagy szinkronizálhatod google fiókra (így sosem vész el, ha bármi baj történne). Mi nehéz ezen? Megérinteni, hogy "mentés"? Vagy az OK gomb bonyolult?

Bár én nem értem ezt a "túl hosszú név szindrómát", de ha nem engedi egybe beírni, külön is tudod szedni vezetéknév-keresztnévre...

Fárasztó ilyeneket olvasni. Azért egy nevet lementeni...xD

2013. szept. 16. 10:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Mit nem lehet ezen megérteni...

Azt szeretném beírni, hogy Kovács József de nem engedi mondván túl hosszú a név.

Annyit enged csak, hogy József.

Nyomogathatom akárhogy, de nem enged hosszabbat és amikor már 4 Erika van az ember telefonjában az ciki.

Ja és telefon memóriába mentek mielőtt valaki feldobja a sim kártyára mentés dolgot- ami szintén hülyeség, mert a nokiámmal kb. olyan hosszú nevet írhattam be sim-re is amilyet csak akartam, nem androidos sonyval szintén.

2013. szept. 16. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Galaxy y-od van ?

Sajnos nem lehet vele semmit csinálni.

2013. szept. 17. 19:06
 7/9 anonim válasza:
Sim kártyára nem lehet ilyen hosszút. Telefonra mentsd. Ha mégis ragaszkodsz a Sim-hez akkor én úgy oldanám meg, hogy K. János vagy János K. esetleg KovJános vagy valami rövidebb .
2013. szept. 26. 19:15
 8/9 anonim válasza:
Ékezeteket se szereti. Pontosan nem világos mi alapján dönti el, de sokszor csak extrém rövid neveket enged, sokszor meg két háromszor hosszabbat is.
2014. dec. 21. 11:38
 9/9 anonim válasza:
Kovacs Jozsef-et irj be! sajnos ha tobb ékezetes karakter van a nevben akkot irja ki, hogy tul hosszu a nev... ez sajnos csak az elmult pár évben lett probléma
2018. febr. 18. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!