Megőrjít az android!?
De te most kajak nem tudsz egy számot lementeni? Jól értem? Nekem vannak 20-30 karakteres nevek is elmentve... használati utasítást legalább elolvashatnád, ha telefont veszel.
Elmentheted a telefon memóriába, simkártyára, vagy szinkronizálhatod google fiókra (így sosem vész el, ha bármi baj történne). Mi nehéz ezen? Megérinteni, hogy "mentés"? Vagy az OK gomb bonyolult?
Bár én nem értem ezt a "túl hosszú név szindrómát", de ha nem engedi egybe beírni, külön is tudod szedni vezetéknév-keresztnévre...
Fárasztó ilyeneket olvasni. Azért egy nevet lementeni...xD
Mit nem lehet ezen megérteni...
Azt szeretném beírni, hogy Kovács József de nem engedi mondván túl hosszú a név.
Annyit enged csak, hogy József.
Nyomogathatom akárhogy, de nem enged hosszabbat és amikor már 4 Erika van az ember telefonjában az ciki.
Ja és telefon memóriába mentek mielőtt valaki feldobja a sim kártyára mentés dolgot- ami szintén hülyeség, mert a nokiámmal kb. olyan hosszú nevet írhattam be sim-re is amilyet csak akartam, nem androidos sonyval szintén.
Galaxy y-od van ?
Sajnos nem lehet vele semmit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!