A SIM kártyámat elutasította a telefonom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A testnevelésről mentem vissza és látom hogy be van kapcsolva és ezt írja ki:SIM blokkolva.PUK kód beírása.Valószínűleg az egyik gyerek akart kicseszni velem és sikerült is neki,mert később elutasította a telefon a SIM kártyát.Mindenesetre szívesen,,elbeszélgetnék,,azzal aki ezt tette.Azóta nem tudom bekapcsolni mert azt írja ki hogy SIM kártya elutasítva.Mit tudok tenni hogy ismét használható legyen SIM kártyacsere nélkül?Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!2009. nov. 4. 15:46
1/8 anonim válasza:
Irány be a szolgáltatóhoz az szerződéssel. Ott igazolod, hogy tied a készülék és benne a SIM kártya. Ők sztem újra tudják aktiválni.
2/8 anonim válasza:
És miért nem irod be a PUK kódot?minden sim kártyához van...
3/8 anonim válasza:
Így van, tedd pontosan azt, amit a készülék kér. Írd be a PUK kódot, amit kellett, hogy kapj a SIM kártyához.
Már amennyiben biztos vagy benne, hogy egyáltalán a te kártyád van a készülékben. Mert az is lehet, hogy nem. Ha az a te kártyád, akkor valószínűleg az történt, hogy valaki használni akarta, de 3-nál többször rossz kódot adott meg. Pont ezekre az esetekre van a PUK (1-2) kód, mint végső megoldás, aminek a kódját előrelátó módon illik eltenni biztos helyre és nem magunknál tartani.
Én szólnék a tanerőnek is, hogy valaki(k) szórakoznak tesi alatt az öltözőben hagyott cuccokkal. Ez nem tréfadolog. Majdnem olyan, mint a lopás. (Ha mondjuk csinál neked egy jó kis számlát, vagy lefogyasztja az egyenlegedet, az az is.)
4/8 A kérdező kommentje:
Én már beírtam a PUK kódot csak rosszat és leblokkolt.
2009. nov. 4. 17:27
5/8 anonim válasza:
Velem is pont ez volt és mivel már nem volt meg a puk kód ezért bementünk a szolgáltatóhoz a papírokkal és aktiválták ingyen és egy szavuk nem volt.Azóta tesi óra elött kiveszem az aksit és eldugom =)
6/8 anonim válasza:
Ha már beírtad 3x rosszul a PUK kódot is, akkor tényleg irány a szolgáltató. Félelmetes, hogy mik mennek felétek az öltözőben. Ez természetes? Nem kellene valamit tenni? Zárni vagy vagy ilyesmi? Esetleg zárható öltözőszekrények?
7/8 A kérdező kommentje:
Jó neked hogy aktiválták mert nekem nem csinálták meg hanem azt mondták hogy új kártyát kell igényelni!Egyébként T-mobile-os vagy?Majd bemegyek egy másik helyre.Én is ledöbbentem hogy ezt csinálják tesi közben.De addig jó annak aki csinálta amíg nem kapom el...
2009. nov. 5. 14:43
8/8 anonim válasza:
Pannonos vagyok...Még annyit hozzátennék hogy többen is szóltunk ilyen ügyekben (haverjaimmal is csinálták ezt) és akkor vettek uj ajtókat amiket mindig bezárunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!