Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor lg optimus 4x hd...

Telenor lg optimus 4x hd kifutó készülék?

Figyelt kérdés

Ezt a telefont vettem volna meg, de a telenor levette az oldalról de még az árlistában benne van a telefon...

Tehát ha pl találok még olyan telenor boltot ahol van az említett telefon kiadhatják nekem? [M csomagba venném]

Vagy már ha van is csak teljes áron vehetném meg a telefont?

2013. szept. 14. 19:33
 1/4 anonim válasza:
érdemesebb ám kártyafüggetlenül megvenni. lényegesen olcsóbb
2013. szept. 15. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:

hát kinek mi az olcsó XD

ha egyben kifizetsz 50-70ezert (és a teló valszeg ázsiai importból származik)

Vagy ha a teló számla havi 20e ebből 8 a teló és kapsz hozzá netet és lebeszélheted

2013. szept. 15. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Senki nem tudja akkor ha valahol van még ilyen teló kiadják akciósan vagy nem lehet nekik?
2013. szept. 16. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, június-júliusig nem nagyon "fedezték fel" ezt a telefont és azután mikor látták hogy egyre többen viszik, felemelték az árát... Ha ajánlanék az a mobilbirodalom.hu lenne, ott még nincsen raktáron (megjegyzem már 1 hónapja nincs) de én ragaszkodok ennek a telefonnak a vásárlásához szóval naponta nézem (azt mondják hogy bármikor érkezhet) ott a legolcsóbb (63.450Ft) de vehetsz tartozék nélkül és angol nyelven egy másik üzletben (gsmotthon.hu) náluk van raktáron, de már ennél olcsóbban nem fogod megkapni a telefont...
2013. szept. 18. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!