Mi lehet a probléma a sim kártyámmal?
Tegnapelőtt elhagytam a telefonomat, vele eggyütt régi sim kártyám is ami 10 évig kiszolgált engem.
Tegnap mamám odaadta júniusban vett telefonjához kapott sim kártyát ami aktív ,még 2010 június 30-ig. Volt még rajta 522 forint is. beraktam egy ócska anyám régi mobiljába , és minden tök jó lett volna, csak épp se hívni, se sms-t küldeni nem lehet róla. Ez lehet azért van mert már pár hónapja nem volt bekapcsolva? (3-4 hónap) vagy mi lehet egyáltalán vele a probléma? Sima Dominós kártya. Tudtok tanácsot adni? mert én már nem tom mit csináljak, egész nap ezen ötletelek. Még a számát sem tudom, a kártyának. ma megszerzem és megnézem lehet-e azt egyáltalán hívni másik telórol.
előre is kösz minden választ!
21/f
A teendőid, ilyen sorrendben:
1. az elhagyott sim kártyád ügyében bemész a szolgáltatódhoz személyesen (ha t-mobilos volt az is, akkor a t-mobilhoz), és megmondod szépen, hogy elhagytad, tiltsák le, de a telefonkészülékkel együtt (ha nem független és nem illegálisan kifüggetlenített volt, hanem t-mobilban vásárolt normál t-mobil függő). A telefont azért fontos, mert így IMEI szám alapján akár meg is kerestetheted, de ha nem akarod, akkor sem tudja más használni, ha megtalálják. A sim kártyát pedig simán visszavásárolhatod. Azt, amit elhagytál, azt letiltják, és valamennyi összegért adnak egy másikat úgy, hogy visszaállítják a számodat (így nem vesz el), meg a pénzedet is. Ez jó, nem? Én már jártam így, ellopták a telefonom, de a számomat így visszaállíttattam, ezért tudom, miről beszélek.
2. Anyukád sim kártyáját egy másik t-mobilos készülékről felhívva a 1430-at tudod megkérdezni, hogy él-e még a szám, vagy karanténba került. Újraaktiválni nem kell semmit, azt csak egyszer kell, a legelején, ez meg már megtörtént.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!