Mit Tudok tenni? Nokia Lumia 920
Egy korábbi kérdésem folyamán, már kérdeztem, de akkor sajnos nem kaptam működő tanácsot, melyet bár fél sikerek voltak, nagyon szépen köszönök. A problémám még mindig annyi, hogy van egy nokia lumia 920-asom és hard reset-elni akartam, az interneten megadott módon, ám gépre lett csatlakoztatva a telefon ,reset-eléskor, és akkor a számítógép vírúsirtója elkezdett valamit vizsgálni (vagyis csak probált volna ) a telon... Ám mikor talált egy általa vírusnak jelzett dolgot rajta, gondoltam inkább lehúzom a telefont, amely megtörtént, és a telefon nem indult újra (amúgy elötte is egy 5 perce stagnált...)
Azóta már próbáltam a mind a hard, mind a soft reset-es parancsot ,eredménytelenül,... ám valamire eredményt akkor azért elértem, amikor a Dload üzemmód parancsát nyomkodtam be a telón, ekkor a fogaskerekes képernyő egy villám+fogaskerék kijelzőre váltott át. Viszont ismét visszakerült a "régi" fogas+fogaskerekes kijelzőre, és azóta a legtöbb mit el lehet érni vele, hogy kétszer felvillan a nokia felirat indításkor, alul egy fehérebb csík végig fut egy pillanat alatt, és utána ismét ez a két fogas kerekes kijelző jön elő...
Valaki tud nekem segíteni, hogyan tudnám visszahozni ebből a módból a telefont?
Ha garanciális,megcsinálják.Nincs szerencséd.:(Egyébként itt a házi megoldás,de ha garanciás úgy inkább vidd be.
Van, hogy órákig forog a fogaskerék, de fontos hogy ilyenkor töltőn legyen! Még várj egy kicsit, és lehet magától feléled!
A droid pedig meg se forduljon a fejedben...
örömmel értesítek mindenki kedves kuka/szerviz segítőt.. hogy egyik sem lett. és most is tökéletesen működik a lumia.. :D
köszönöm a hozzászolónak a nagyon-nagyon hasznos tanácsot...:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!