Zte hiba. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Zte Blade 2 telefonomat két hete vettem. Pár napja lemerült, felraktam töltőre, egy fél óra múlva bekapcsoltam, és csak az android feliratig hozta be a képet. Néha eljut addig is, hogy kéri a pin-kódot, de nem érzékel az érintő képernyő.
Szervíz lesz belőle, vagy meg lehet oldani itthol is?
2013. szept. 13. 15:22
1/14 anonim válasza:
Előfordulhat hogy magához észhez tér. Nekem a billentyűzet nem jött elő fél napig mikor megvettem a készüléket.
2/14 anonim válasza:
Próbálj meg házilag egy szovterfrissítést, ha akkor is ugyanolyan lesz akkor szervíz. De figyelmeztetlek, ha frissíted a telefon szoftverjét akkor minden abba az állapotba áll vissza, mint az eredeti (appok, esetleg készülékre mentett névjegyek törlődnek, bár tudtommal a névjegyeket menti a telefon Google-be is, de nem 100%)
3/14 anonim válasza:
De ha nem érzékel a telefon semmit akkor hogyan csináljon szoftver frissítést?
4/14 A kérdező kommentje:
Garancia még van rajta. Ha itthon belepiszkálok, az ugye nem vész el?
2013. szept. 13. 18:28
5/14 A kérdező kommentje:
És kb mennyi idő, hogy észhez tér, mert már jópár napja nem megy :/
2013. szept. 13. 18:31
6/14 anonim válasza:
"De ha nem érzékel a telefon semmit akkor hogyan csináljon szoftver frissítést?"
ZTE Skate telefonomon ugyanez szokott lenni kb. hónaponta, hogy eljut az android feliratig de onnan nem megy tovább csak az android feliratig, rádugom gépre az USB adatkábellel, letöltöm a "szoftverfrissítést" a netről, és frissítem a megadot utasítások alapján. Nekem utána mindig működött...
7/14 A kérdező kommentje:
Most ezzel az Android SDK Managerrel próbálkozok. Ezzel lehet frissíteni, vagy csak hülyeséget csinálok?
2013. szept. 13. 20:39
8/14 anonim válasza:
Nem tudom hogyha belepiszkálst elvész-e, de én a ZTE Skate telefonomhoz letöltöttem a t-mobile honlapjáról a szoftverfrissítést, és egészen egyszerűen 10 perc alatt készen is voltam vele. Nézegettem egy kicsit, de Blda 2-höz nem találtam ilyet neten.
9/14 A kérdező kommentje:
A Blade 1 frissítésével megpróbálom, de remélem, hogy nem teszek tönkre vele semmit :/
2013. szept. 13. 21:21
10/14 A kérdező kommentje:
Hát nem jó:/ Van valakinek tippje, honnan tölthetném le a frissítést?
2013. szept. 13. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!