Miért van ez? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Van egy iphone 4S-em és néha "megbolondul". Ezt úgy értem hogy nem azt nyitja meg amit akarok. Pl. ha én megérintem a bal alsó sarokba egy alkalmazást megnyit egy teljesen mást ami az a bal felső sarokba van. Miért történik ez? zavar.2013. szept. 12. 18:32
1/5 anonim válasza:
Első körben próbálkozz egy restore-al, nagy valószínűséggel megoldja a problémádat.
2/5 anonim válasza:
Ha mégsem jó a restore, akkor valami HW hiba van. Azt meg csak szervízelni lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
Különös módon, én még most se értem. Amíg be volt rakva tölteni, akkor viselkedett így. Most hogy kivettem a töltőböl minden rendben van. Lehet a töltővel van baj?
2013. szept. 12. 20:34
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen próbálj egy restore-t, aztán próbáld meg hogy továbbra is csinálja ezt a töltővel. Ha igen akkor próbáld másik töltővel, ha pedig akkor is akkor szerviz.
(vagy ne használd töltés közben) :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! Ment a zöld kéz. :)
2013. szept. 13. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!