Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szubjektív véleményeket...

Hokken kérdése:

Szubjektív véleményeket szeretnék kérni arra, hogy szerintetek melyik a ma kapható legszebb okostelefon? Jöhet minden, apple, android, wp, kínai cuccok - csak a dizájn számít! (ja és ha lehet pontos típust vagy linket kérek, hogy meg tudjam lesni)

Figyelt kérdés

2013. szept. 11. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyet nem tudnék választani, én kedvenceim:

iPhone 5(S), Nexus 4, HTC One, Motorola Moto X, Xiaomi Mi3, Oppo Find 5, meg a legtöbb Nokia telefon (kb ugyanúgy néz ki az összes, szóval konkrét típust inkább nem írok).

2013. szept. 11. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Kinek a pap, kinek a papné. Sokan szappantartónak csúfolják a Samsung lekerekített designját. Nekem a Samsung jön be. Bár nem a külső, hanem a belső számít itt is. [link]
2013. szept. 11. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:

HTC Desire - gyönyörű, egyszer tuti veszek olyat

HTC Dream G1 - ez meg annyira szeretnivaló :) most vettem

Xperia Mini Pro - nagyon cuki, ilyenem van

Az Xperia PLAY meg Pro is nagyon bejövős

Nagyon tetszik még az Xperia Arc, X10, Neo és Ray is.

Volt egy Galaxy S-em is, de lecseréltem (az Xperiára) mert annyira semmilyen, jellegtelen nulla.

2013. szept. 11. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem kinézetben a HTC One az első.

Azután Sony Xperia Z.

Meg a Samsung Galaxy S széria még bejövős.

2013. szept. 12. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, úgy néz ki HTC One lesz belőle :)

Desire és Xperia Arc volt, azok tényleg nagyon szépek voltak!

2013. szept. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!