Elérhető lesz majd a GDR3 frissítés Nokia Lumia 820 ra?
Figyelt kérdés
És még egy kérdés... T mobilnál még nem jött meg a gdr2 es frissítés. Azt szeretném kérdezni h 820 on is lehet majd ezzel a frissítéssel majd a kamera szoftverbe videozas közbe zoomolni? Illetve lehet fenykepezesnel manual fokuszt meg ilyenek?2013. szept. 10. 23:58
1/8 Barney96 válasza:
2016-ig minden frissítést megkapja az összes készülék ami a wp8ra jön
2/8 b95 válasza:
első: Ez így nem teljesen igaz.
A WP 8 2016-ig kap biztonsági frissítéseket, de ez nem feltétlen jelenti, hogy az összes újabb WP-t megkapja 2016-ig. Ettől függetlenül a GDR3-at valószínűleg megkapja később.
Azért nem kapta még meg a GDR2-t, mert a szolgáltatónak jóvá kell hagynia.
3/8 anonim válasza:
RAKD FEL és utána csinálj frissítés keresést és nekem sikerült (820 független)
4/8 A kérdező kommentje:
Csak független telóknál működik :(
2013. dec. 12. 22:59
5/8 anonim válasza:
Most jött ki a lumia Black frissítés a Nokiától és azzel együt kapja meg minden Lumia a GDR3-at. Én is megkeptam 820-ra. független
6/8 b95 válasza:
A Telekomos Lumia 820 még nem kapta meg a GDR3/Black frissítést, de csak idő kérdése.
Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy 1, vagy maximum 2 hét múlva jön.
7/8 anonim válasza:
b95 biztos hogy idő kérdése mert az én független 820-am is a megjelenés után 1 hétre kapta meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jan. 26. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!