Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan fogyhat el a telefon...

Hogyan fogyhat el a telefon csomagban lévő "internetadagom", ha wifivel netezek?

Figyelt kérdés
Van egy közalkalmazotti csomagos telefonom, ami magába foglal valamennyi internetezést . Kaptam egy üzenetet, hogy lassan elérem azt a limitet, amit a csomag magába foglal. Azért nem értem, mert wifi kapcsolattal neteztem csak rajta. Wifinél ott van, hogy csatlakoztatva vagyok az adott hálózatra. De akkor hogy lehetséges, hogy a csomagban lévő net kapcsolati limit közelébe értem? Amúgy mi az a proxy, annak bekapcsolva kell lenni a telefonon?

#adatforgalom #limit #wifivel való netezés
2013. szept. 10. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy vannak alkalmazások, amik a háttérben forgalmaznak adatot. A mobilhálózatnál kapcsold ki az adatforgalmat.

Proxyt leginkább céges környezetben használják internet gyorsításra. Ha anélkül megy a neted, akkor neked nem kell.

2013. szept. 10. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindig csak és kizárólag a wifin vagy és soha nem használod a telefont anélkül?

Plusz a mobilnet mint lehetőség is ki van kapcsolva a telefonban?

2013. szept. 10. 21:29
 3/7 A kérdező kommentje:
A mobil átvitel-adatkapcsolat menüpontnál, az van, hogy bekapcsolva, ezt kapcsoljam ki?
2013. szept. 10. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:
A wifi be van kapcsolva a telefonon, így ha elkezdek otthon netezni rajta, akkor már rá is kapcsolódott a hálózatomra.
2013. szept. 10. 22:15
 5/7 A kérdező kommentje:
"Plusz a mobilnet mint lehetőség is ki van kapcsolva a telefonban?"- Ezt hol kapcsolom ki?
2013. szept. 10. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Telefon és oprendszer függő, de általában mobil adat néven fut.
2013. szept. 10. 22:25
 7/7 A kérdező kommentje:
..és még annyi, hogy az adat-roamingnak is kikapcsolva kell lennie? Köszi
2013. szept. 10. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!