Mi a véleményetek az lg optimus 4x hd-ról?
Nah ma megvettem a telót :D
Htc után kicsit fura de kezdek hozzá szokni... néha viszont beszaggat idk miért :S pl zene megy és vmivel szórakozok a háttérben
Alap naptár x számoló gép elég bénán néz ki sztem xD
Kijelző viszont nagyon szép, zene és jól szól rajta
4.1.2 szoftver van rajta ez a legújabb? (ha nem megéri frissíteni?)
#1-es vagyok! Nem a legújabb! 2012 második felében jelent meg az Android 4.2 és 4.3 verziója, mindkettő szintén Jelly Bean néven, sőt, most szeptember 9.-én mutatták be a legújabbat (4.4 KitKat), szóval már az is bármikor megjelenhet!
Nem tudom, hogy az LG-nél mennyire ajánlott a frissítés, de a Samsungok pont a frissítés után hajlamosak a szoftverhibára, más telefonoknál ilyen nincs, viszont ott meg az lehetséges, hogy a jobb rendszer nagyon megterheli a telefont, ezért akadozik néha!
Amúgy nagyon jót vettél, ez a teló ár-érték arányban az egyik legjobb, én januárban fogom megvenni, addigra jön össze rá a pénz!
Telenornál (vissza tették az akciót 6ezret fizettem és két éven át 8e lesz a teló számla)
Viszont kijelző nem csak extrém használatnál melegszik volt h halál gagyi játékkal játszottam és kezdett melegedni
(régen sensation xe-m csak akkor megelegedett ha ilyen rohadt nagy játékkal játszottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!