Ingyenes Facebookért miért fizetek telefonon?
Évek óta használom ingyen a facebookot,semmi gond nem volt vele.Erre pár napja elkezdte szedni a pénzem.(Feltöltőkártyás vagyok.) Ráadásul egyszer vesz le pénzt,egyszer nem,és nem is ugyanannyi összegeket.
Bementem a T-Mobilhoz,erre azt mondták "hááááát nem tudok mit mondani,nem tudom miért van,mert ez ingyenes."
Lehetetlen. 23000÷30
=766.6666666667/nap megreggelizni, ebédelni és vacsorázni. +ott van a rezsi költség is. Biztos fürdesz. Internethez gép is kell. Áramot eszik. Közös ktg. Mindenhol minimum 4000 Ft. Az internet is +ktg. A gáz/fűtés is rengeteg. S akkor még nem költöttél fogkrémre, szappanra, mosóporra, ruhára... Ne haragudj! Nem hiszem el! Itt valami bűzlik. LEHETETLEN!
Internethez gép is kell. Áramot eszik. Közös ktg. Mindenhol minimum 4000 Ft. Az internet is +ktg. A gáz/fűtés is rengeteg. S akkor még nem költöttél fogkrémre, szappanra, mosóporra, ruhára... Ne haragudj! Nem hiszem el! Itt valami bűzlik. LEHETETLEN!
Valamit félreértettél... Írtam, hogy telefonszámla+internet(telefonon netezek), áramot nem sokat használok, mert nem nagyon vagyok itthon, így a számla nagyon alacsony. Fűtés/Gáz. Hmm. Egy kis házba minek gázfűtés? Fával megoldva. Nincs közös ktg, mert egy kisebb családi házban lakok. A barátnőm mos nem én, tisztálkodási szerek pedig megvannak és rendesen eszek is de mindegy. Városiaknak mindez lehet furcsán hangzik, de egyáltalán nem lehetetlen. Így van jelenleg. Meló januártól lesz, addig meg így vagyok. Ennyi az egész.
De ha gondolod, nagyjából leírhatom a havi költségeket...
Mondjuk nem tudom hogy nézhet ki aki 23000-et csak kajára költ...
# 10-15-17-18
Engem érdekelne! Mire elég, hogy osztod be?
Nekem van munkám, jövedelmem, igaz a havi kiadásaim is magasabbak, ezért vagyok kíváncsi.
De ezt ne itt vitassuk meg, ne flameljük össze a kérdést, inkább itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!