Nokia lumia 920 vagy LG NEXUS 4 16GB?
Figyelt kérdés
Sziasztok! nemsokára új telefont szeretnék vásárolni és ebben a kettő készülékben gondolkodom elég erősen. A lumiák nekem mindig is bejöttek. A dizájnja a félépítésével nekem nincsen kifogásom. Az androidos telefonokba már nem 1-er csalódtam.. Egyik jó barátom több 100ezer forintos android telefonja is bitangul össze szarta magát 1 héttel a vétel után. És nem egy barátom járt így hogy vették a drága androidos telefonokat de csak a kapufa ment.... egy másik barátomnak viszont már egy ideje van egy nokia lumia 620 és neki egyszer nem döglött be mióta meg van neki. Persze tudom a lumiákból is vannak olyanok amik rendetlenkednek mivel semmi sem tökéletes.. Mondtak már nekem olyat is hogy az összes androidos telefon (beleértve a samsung galaxy s4 meg a htc one) nem sokat ér ha nem google nexus telefonon van rajta a rendszer. Van aki meg úgy jellemzi a lumiákat hogy nem akkora a szabadság mint az androidon, de stabilabb.... annyi hideget meg meleget kaptam már mint két fél részéről hogy elbizonytalanodtam :-/ kitudnátok segíteni tanácsokkal, érvekkel ? ha veszek telefont akkor ugyan az az érvem van mint akármilyen más elektronikai alkatrésznél "a legjobbak közül az egyik legjobbat".. légyszives kiméljetek attól hogy veygek galaxy s4-et vagy iphone 5-öt vagy 4s, ennél a kettőnél szeretnék maradni2013. szept. 9. 21:33
11/11 anonim válasza:
szerintem a nexus 4-et vedd meg. nekem is az van, és nem csalódtam benne, úgy működik, ahogyan kell, szerintem jól néz ki! de az kétségtelen hogy a wp tényleg gyors, stabil rendszer, és hogy a lumia 920 színesben (kék, fehér, piros, sárga, zöld, cián, lime) marhajól néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!