Miért nem ébreszt a telefonom?
Galaxy S Advance készülékemen múlt héten frissítettem az Androidot 4.1.2-re. Azóta hol ébreszt, hol nem.
Pénteken sikerült elaludnom, akkor azt hittem, valamit elnyomtam, azért nem ébresztett. Tegnap este direkt kipróbáltam, hogy ma reggel ne maradjak hoppon, akkor jó volt. Szerencsére pont fent voltam, mikor ébresztenie kellett volna, ám az egész művelet kb 1 másodpercig tartott.
Megszólalt az általam választott ébresztési hang, majd abban a pillanatban abba is maradt, mintha kinyomtam volna. Nem is rezgett egyet sem, pedig azt is kellett volna.
Valaki tapasztalt ilyet ezzel a frissítéssel? Azért nem gondolok beállítási hibára, mert tegnap este, ugyanazon paraméterekkel jól működött az ébresztő.
Szia! Hát ez remek, ekkora hibát egy Androidon! :/
Igen, érdekel, köszönöm! :)
Nincs más hátra, mint előre. :)
Nekem még 2.3.7.-es droid van és azzal mindig ébreszt.
Van egy rakat ébresztő app tegyél fel többet és állítsd be őket egymás után. Amelyik rendesen működik azt tartsd meg a többit meg törölheted.
Azon nekem is rendesen ébresztett, semmi bajom nem volt sosem azzal a verzióval.
Szívem szerint visszatenném azt, csak van 1-2 plusz ezen, ami kifejezetten tetszik.
Bár mintha a billentyűzet is kisebb lenne, amitől agybajt kapok, nincsenek sajnos pálcikaujjaim. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!