Android alkalmazásoknál, játékoknál nektek is feltűnt, milyen kommenteket írnak a felhasználók?
Csomó olyan hozzászólást olvasok pl nagyon jó játékoknál is, hogy sz*r, el sem indul, lefagy stb. Aztán ha megnézem ezek a válaszadók mind Sony vagy LG telefonnal szenvednek...
Az emberek tényleg ennyire nem foglalkoznak azzal, hogy utánanézzenek, milyen telefont vesznek? Csak mert ugyanebben az árkategóriában lehet kapni működőképes telefont is, pl Samsungot.
Ez vegyes.Amikor Galaxy Acem volt akkor is láttam hogy egy másik Aces írja hogy akad meg laggol rajta a játék,letöltöttem és nekem tökéletesen ment.Minden gyári volt rajta.Ez egy ilyen dolog.Típuson belül is lehetnek ilyen eltérések.Lehet hogy igazad van de egy Samsungon ugyanúgy kifagyhat egy játék mint egy Sonyn.Meg ugye az sem mindegy hogy egy Xperia Tipo tulaj írta egy Modern Combathoz vagy egy Xpeira Z-s ugyanehhez.
Üdv,egy Samsung tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!