Iphone 4s vagy 5?

Figyelt kérdés
Ér annyival többet az I5 h megérje a plusz pénzt ?

2013. szept. 8. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Orult nagy ujitasok nincsenek benne a 4s-hez kepest , mondjuk lenyegesen konnyebb lett. 5-ot hasznalok,mert jo aron jutottam hozza ,de mindenre eleg lett volna a 4s is .. Erre nincs jo valasz szerintem, dontson a penztarcad :)
2013. szept. 8. 23:07
 2/7 The IT Guy ***** válasza:
Várd meg az 5C-t és az 5S-t.
2013. szept. 8. 23:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp megvárom, nem azért, hogy olyanom legyen hanem, hogy lenyomja az árakat:)
2013. szept. 9. 06:47
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, ez több szempontból is pénztárcafüggő. például a megvétel. de emellett például nekem azért nem érné meg, mert itt van az LTE, ami lehet valakinek jelent valamit, de mivel én dominós vagyok, t-mobile-nál meg a kártyások maximum 7 megás netcsomagok közül választhatnak...és havidíjas előfizető meg semmiképp nem lennék, ezért már ez is csak egy felesleges funkció lenne számomra. a többit meg igazából az első leírta. sebességben nincs gond, kijelző meg nem olyan óriási különbség.
2013. szept. 9. 07:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyival jobban járszbaz 5 el, hogy már lightning csatlakozós. Ha vennél a 4s hez valami tartozékot pl dokkolót akkor a kövi iphoneokkal már nem lesz jó.
2013. szept. 9. 07:42
 6/7 anonim válasza:
4S, vagy 5S, az S-ekben minden hiba ki van javítva, szerintem nem éri meg a simákat venni.
2013. szept. 9. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:
azért nem teljesenmértékben így van. 4S-ben például nagyon melléfogtak azzal a néhány mAh-es kapacitásnöveléssel az akkunál a 4-hez képest. Többet fogyaszt az a hardver annál, ezért is bírja kevesebb ideig.
2013. szept. 9. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!