Milyen okostelefont tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2 éve vettem egy Lg optimus hub-ot, de azzal nagyon besültem, ugyanis szoftverhibás lett többször is, állandóan lefagyott stb.. Most szeretnék egy sokkal jobb telefont, ami lehetőleg nem Lg, elölkamerás, vakus, meg hasonlók. Én sajnos nem igazán értek az ilyesmihez, és nem tudok dönteni. Tudtok ajánlani egy nagyon jó okostelefont?:)2013. szept. 8. 19:33
1/9 anonim válasza:
Milyen árketegóriában gondolkozol?
2/9 A kérdező kommentje:
90 000 Ft alattiakban.
2013. szept. 8. 20:18
4/9 anonim válasza:
Függetlenül, vagy szolgáltatótól vennéd?
6/9 anonim válasza:
Ha nem ragaszkodsz az Androidhoz, akkor ajánlanám a Lumiákat. Nekem nagyon bejött. Sokkal kellemesebb a szoftver rajtuk és jó minőségű készülékek.
Ha nem vagy oda a Windows Phone-ért, akkor ajánlom a HTC-ket, nekem jó tapasztalatom van velük. (HTC Desire X, HTC Desire 500) A Sony Xperiái sem rosszak (Xperia S és SP a legjobb szerintem).
Samsungot semmiképp nem ajánlok. Dolgoztam a Samsungnál, amit ott művelnek a cuccokkal, az szinte fáj. Bóvli fröccsentett műanyag az egész. Volt nálam Galaxy S3 három hétig, hát... nem nekem találták ki, az biztos.
7/9 anonim válasza:
90.000 ft alatt a legjobb választás valószínűleg az LG Optimus G, vagy az LG Nexus 4 (bár én biztos G-t vennék).
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, valószínűleg az Lg Optimus G-t választom!:)
2013. szept. 14. 13:54
9/9 anonim válasza:
Nagyon jó döntés szerintem, remélem segítettem :) Én is gondolkozom rajta, csak lehet hogy annyit már nem adnék ki egy telefonért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!