Volt már másmilyen, de nem szerettem, ezért maradnék ennél. Nagyon extra nem kell, netezésre sem használnám. Legyen bővíthető, tisztán szóljon és legyen viszonylag éles a képernyője. Főleg telefonálásra használnám. Utálom, ha csak másfél szám fér bele és törölni kell az sms-eket...
Köszi
2009. nov. 2. 23:03
1/8 anonim válasza:
A Nokia 6303 pl egy egész aranyos kis ketyere. Nézz utána a nokia honlapján, nem csak ennek, hanem a többi típust is csekkold le, előbb-utóbb megtalálod a megfelelőt!
2009. nov. 3. 09:07
2/8 anonim válasza:
En neked az N73-at ajanlom ilyenem volt es nagyon jo kis telefon , kielegiti az osszes vagyadat a felsoroltak közül :D
2009. nov. 3. 16:32
3/8 anonim válasza:
Mért pont nokia? már bocsánat de szerintem a nokia egy rakás kaki :O Szerintem a Sony ericsson a legjobb esetleg még a samsung tetszok, de olyanom még nem volt. és a motorola kameraképa a lejobb szerintem.. csak nokiát neeeee :O
2009. nov. 4. 15:07
4/8 A kérdező kommentje:
Motorolám van. Egy szr... zúg, alig hallanak, amikor beszélek.
Mondd, melyik telcsi a te szíved csücske.
2009. nov. 4. 21:52
5/8 anonim válasza:
nokia 5610 volt ilyenem, nem rosz
2009. nov. 5. 23:01
6/8 anonim válasza:
Sonyericcson! Menny már a levesbe! Soha az életbe nem ér a nokiák nyomába! Pf
2009. nov. 6. 15:55
7/8 A kérdező kommentje:
Elég sokat gyártanak. Konkrétabban? :)
2009. nov. 7. 13:29
8/8 anonim válasza:
Szia:) Nekem Nokia 5310 XpressMusic-om van és nagyon imádom:D
Bővíthető: igen,nekem is van benne 2GB.
Tisztán szól: igen, hangos és jó is!!
Élesség: isszonyatjó a képe.
Telefonálás: tökéletesen lehet vele.
Sok név fér bele,én még alig töröltem 1-2 smst.:D
Egyéb: kék,rózsaszín és piros színbe kapható. Az enyémet 37.000-ért vettem. Teljesen új és kártyafüggetlen. Szerintem inkább lányos telefon mert kicsi és vékony.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!