Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Nokia telefont ajánlaná...

Melyik Nokia telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Volt már másmilyen, de nem szerettem, ezért maradnék ennél. Nagyon extra nem kell, netezésre sem használnám. Legyen bővíthető, tisztán szóljon és legyen viszonylag éles a képernyője. Főleg telefonálásra használnám. Utálom, ha csak másfél szám fér bele és törölni kell az sms-eket...

Köszi

2009. nov. 2. 23:03
 1/8 anonim válasza:
A Nokia 6303 pl egy egész aranyos kis ketyere. Nézz utána a nokia honlapján, nem csak ennek, hanem a többi típust is csekkold le, előbb-utóbb megtalálod a megfelelőt!
2009. nov. 3. 09:07
 2/8 anonim ***** válasza:
En neked az N73-at ajanlom ilyenem volt es nagyon jo kis telefon , kielegiti az osszes vagyadat a felsoroltak közül :D
2009. nov. 3. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Mért pont nokia? már bocsánat de szerintem a nokia egy rakás kaki :O Szerintem a Sony ericsson a legjobb esetleg még a samsung tetszok, de olyanom még nem volt. és a motorola kameraképa a lejobb szerintem.. csak nokiát neeeee :O
2009. nov. 4. 15:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Motorolám van. Egy szr... zúg, alig hallanak, amikor beszélek.

Mondd, melyik telcsi a te szíved csücske.

2009. nov. 4. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
nokia 5610 volt ilyenem, nem rosz
2009. nov. 5. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Sonyericcson! Menny már a levesbe! Soha az életbe nem ér a nokiák nyomába! Pf
2009. nov. 6. 15:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Elég sokat gyártanak. Konkrétabban? :)
2009. nov. 7. 13:29
 8/8 anonim válasza:

Szia:) Nekem Nokia 5310 XpressMusic-om van és nagyon imádom:D

Bővíthető: igen,nekem is van benne 2GB.

Tisztán szól: igen, hangos és jó is!!

Élesség: isszonyatjó a képe.

Telefonálás: tökéletesen lehet vele.

Sok név fér bele,én még alig töröltem 1-2 smst.:D

Egyéb: kék,rózsaszín és piros színbe kapható. Az enyémet 37.000-ért vettem. Teljesen új és kártyafüggetlen. Szerintem inkább lányos telefon mert kicsi és vékony.

Remélem segítettem.

Kép: [link]

2010. ápr. 28. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!